013 - 544 55 00

info@prodial.nl

voipmobielhet nieuwe werkenict-beheerinternetbesparensupport

Internet

 

De juiste snelheid en bereikbaarheid

Het maken van verbindingen is onze tweede natuur. We bieden u altijd de nieuwste en meest innovatieve oplossingen. Ook op het gebied van internet kijken we wat in uw situatie het beste is. We verkopen niets wat u niet nodig heeft, maar zorgen voor snelheid en bereikbaarheid die bij u past.

 

Glasvezel

Glasvezel is dé manier om vliegensvlug informatie te transporteren én importeren. Dit maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Van internet en telefonie tot terreinbeveiliging en videoconferenties. Deze verbindingen zijn standaard leverbaar met een snelheid van 10, 100 of zelfs 1.000 Megabit per seconde (Mbps). De laatste jaren zijn er vele kilometers glasvezelkabel aangelegd in Nederland, waardoor het gebruik van glasvezel explosief groeit

 

ADSL internet tot VDSL internet

Voor internet, maar ook VoIP en andere diensten hebben we verschillende breedbandverbindingen beschikbaar. Alle staan garant voor een hoge beschikbaarheid en snelheid. Met ADSL kunt u naast uw internet ook uw telefoonlijnen gebruiken als een breedbandverbinding. VDSL is op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar en wordt geleverd over het traditionele kopernetwerk.

 

SDSL tot B.SDSL.Bis

SDSL is zeer geschikt voor serverapplicaties, maar ook voor VoIP-telefonie. Bij deze breedbandverbinding zijn down- en upstream hetzelfde. Met B-SDSL.bis overbrugt u de kloof in snelheden tussen SDSL en glasvezelverbindingen.

 

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de juiste verbinding? Neem contact op via telefoonnummer 013-544 55 00 of mail info@prodial.nl .

 

 

Benieuwd wat Prodial voor u kan betekenen?

 

 

Deze klanten gingen u voor:


 


Adres

Kapt Rondairestraat 2
5015 BC Tilburg
(Industrieterrein loven no. 4798)

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

 

Prodial is onderdeel van